Margriet Kragten

Sinds mei 2020 ben ik werkzaam als PGA Holland B golfprofessional bij Golfclub Almeerderhout. Vanaf de leeftijd van 4 jaar kan je bij mij al komen genieten van het golfspel. Trainingen, privé- en groepslessen, clinics, kennismaken met golf, meerdaagse trainingen, teamdagen, binnen- en buitenlandse golftrip, voor alles kan je bij Margriet Kragten Golf en Coaching terecht.

Naast mijn opleiding aan het CIOS Overveen heb ik veel ervaring in het onderwijzen in de sport. 10 jaar lang was ik sportdocent bij Stichting Stadstoezicht te Utrecht. Alle sporten kwamen aan bod, het organiseren van teambuilding dagen was een frequent terugkerend programma. Door een reorganisatie kwam ik in de gelegenheid om teamleider bij Toezicht & Handhaving Utrecht te worden. Tevens heb ik bij hockeyclub Laren op topniveau hockey gespeeld en daarnaast heb ik 22 jaar ervaring met hockey coaching en -training aan verschillende doelgroepen en op verschillende niveaus; club- en district niveau. De uitdagingen die ik in die tijd aanging en de opgedane ervaringen komen terug in mijn manier van training geven in het golf. Ik sta erom bekend energiek, ambitieus, enthousiast, motiverend en gezellig te zijn. Ik haal het beste uit je, opgeven is geen optie. Enthousiast maken wel!

Margriet Kragten, Golfprofessional

WhatsApp Image 2022-07-07 at 8.45.30 AM

Testimonials

Ik heb Margriet leren kennen als een enthousiaste, creatieve en zeer bevlogen golftrainer. Mede door haar ben ik verslaafd geraakt aan het spel. Haar lessen zijn persoonlijk, afwisselend en stimulerend. Topper!
Francis Mastwijk
Leerling
Margriet is een deskundige, gezellige, gedreven pro. Zij geeft iedereen aandacht, heldere uitleg en is super geduldig. De door haar georganiseerde events zijn heel leerzaam en vreselijk gezellig.
Frank Blom
Leerling
Lieve Margriet en Harriet. Bedankt voor de zorgeloze golftrip naar Costa Ballena. Het was allemaal weer tot in de puntjes geregeld.
Mieke van de Broek
Ik heb een aantal lessen gevolgd bij Margriet. Margriet geeft les op een hele begrijpelijke manier. Er zit goede opbouw in haar lessen en ze brengt ze met heel veel enthousiasme. Ik heb ook twee events meegemaakt. Samen met Harriet maakt ze er een feestje van. Goed verzorgd met aandacht voor iedere deelnemer. Leuk ook om verschillende banen te bezoeken.
Sonja van der Haagen
Margriet geeft op een ontspannen, vriendelijke en professionele manier golfles en kijkt naar wat bij mij past als les/leerdoel. Ze is een enthousiaste pro en ze stimuleert mij om de lessen in de praktijk te brengen. Ik adviseer haar van harte aan.
Irma Egberts
De lessen zijn gevarieerd en iedereen krijgt evenveel aandacht, hoe de samenstelling van de lesgroep ook is. Tijdens de lessen komen vele spelregels en de etiquette van het spel aan bod. Door weersomstandigheden uitgevallen lessen worden in overleg allemaal ingehaald. Margriet gaat daar heel ver in. Dankzij haar inbreng is in de loop van de tijd golf bij mij van een spelletje naar een sport geëvalueerd.
Hennie Hendriks