Skip to content

Golf for everyone!

Boek hierje golfles

Meld je aanvoor nieuwsbrieven

Ontdekalle toekomstige evenementen

bunker 1a

Welkom!

Als PGA Holland B golfprofessional ben ik verbonden aan Golfclub Almeerderhout. Vanaf de leeftijd van 4 jaar ben je bij mij al welkom. Privé- en groepslessen, clinics, kennismaken met golf, meerdaagse events, binnen- en buitenlandse golftrips, voor alles kun je bij mij terecht. Ik hoop je snel te zien!

TRAINING

Als golfcoach vind ik persoonlijke begeleiding en aandacht heel belangrijk.

Privetraining

Tijdens de privétrainingen besteden we samen aandacht aan de uitdagingen die jij tegenkomt in het golfspel.

Groepstraining

De trainingen vinden plaats in groepen van minimaal 2 en maximaal 4 personen. De groepsgrootte bij thema trainingen is maximaal 8 personen.

GOLFER

Jeugdtraining

De jeugdtrainingen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Startend met de Super Guppies van 4 tot 7 jaar. En de reguliere jeugdtrainingen tot 21 jaar.

Cursusaanbod

Bijna iedere dag ben ik op de golfbaan. Over het algemeen is de woensdag mijn vrije dag. Kom gerust langs om een kijkje te nemen op de trainingslocatie en de training of voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat je kan verwachten en wat je aanspreekt. Weet je wanneer je langs kunt komen neem dan even contact met mij op zodat ik tijd voor je vrij kan maken.

Tarieven

Staat je keuze hier niet bij neem dan contact op voor een op maat gemaakt programma.

Privéles

v.a. €35

Persoonlijke aandacht op techniek, fysieke mogelijkheden, course management, mentale aspecten en andere golfuitdagingen.

Groepsles

v.a. € 25

De groepsgrootte is minimaal 2 en maximaal 8 personen. Er wordt gewerkt via het 9-stappenplan van ‘De Golf Academie’.

Wat anderen zeggen

Benieuwd wat anderen van mijn golflessen vinden. Hier vind je een aantal testimonials.

Haar lessen zijn gevarieerd & uitdagend met respect voor ieders kunnen. Haar enthousiasme & energie werken zeer aanstekelijk
Monique Hooijmans
Golfles? Bij Margriet! Ik heb nu al een paar jaar les bij Margriet. Ik vind het erg knap dat ze van mij een redelijke golfer heeft gemaakt (en dat ook zo houdt) want een natuurtalent ben ik niet 😌. Dat zegt wel iets over haar deskundigheid….. Maar haast nog belangrijker is haar enthousiasme. Margriet vindt golf zo ongeveer het leukste wat er is, en na een les van haar vind jij dat ook. Je hebt dan weer extra veel zin om toch nog maar eens een serie ballen te chippen of toch nog maar eens een kwartiertje te putten. Aarzel je nog? Gewoon doen. Het is ook nog eens supergezellig.
Marielle Jansen
Ik heb Margriet leren kennen als een enthousiaste, creatieve en zeer bevlogen golftrainer. Mede door haar ben ik verslaafd geraakt aan het spel. Haar lessen zijn persoonlijk, afwisselend en stimulerend. Topper!
Francis Mastwijk
Margriet is een deskundige, gezellige, gedreven pro. Zij geeft iedereen aandacht, heldere uitleg en is super geduldig. De door haar georganiseerde events zijn heel leerzaam en vreselijk gezellig.
Frank Blom
Lieve Margriet en Harriet. Bedankt voor de zorgeloze golftrip naar Costa Ballena. Het was allemaal weer tot in de puntjes geregeld.
Mieke van de Broek
Ik heb een aantal lessen gevolgd bij Margriet. Margriet geeft les op een hele begrijpelijke manier. Er zit goede opbouw in haar lessen en ze brengt ze met heel veel enthousiasme. Ik heb ook twee events meegemaakt. Samen met Harriet maakt ze er een feestje van. Goed verzorgd met aandacht voor iedere deelnemer. Leuk ook om verschillende banen te bezoeken.
Sonja van der Haagen
Margriet geeft op een ontspannen, vriendelijke en professionele manier golfles en kijkt naar wat bij mij past als les/leerdoel. Ze is een enthousiaste pro en ze stimuleert mij om de lessen in de praktijk te brengen. Ik adviseer haar van harte aan.
Irma Egberts
De lessen zijn gevarieerd en iedereen krijgt evenveel aandacht, hoe de samenstelling van de lesgroep ook is. Tijdens de lessen komen vele spelregels en de etiquette van het spel aan bod. Door weersomstandigheden uitgevallen lessen worden in overleg allemaal ingehaald. Margriet gaat daar heel ver in. Dankzij haar inbreng is in de loop van de tijd golf bij mij van een spelletje naar een sport geëvalueerd.
Hennie Hendriks

Recente activiteiten

Met grote regelmaat organiseren wij evenenementen. Neem een kijkje in het overzicht voor een fotoverslag. 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van all leuke golfevents en nieuwtjes.

AANSTAANDE EVENEMENTEN